Menypunkt som peker på dokumentmapper

Navigation:  FAQ >

Menypunkt som peker på dokumentmapper

Gå til den mappen du ønsker at menypunktet peker til i Dokumentmodulen.

Se etter dette ikonet:

clip0005

Klikk på ikonet (www). Du får nå to direktelinker, en for linkingen til mappe og en for direkteredigering. Vi skal bruke den som heter Direktelink til mappe. Kopier denne, og gå til Kontrollpanelet.

clip0008

Gå til Kontrollpanel ->Menypunkter, og opprett et nytt menypunkt. Skriv inn ønsket navn på menypunktet, lim inn adressen (linken) i adressefeltet, og klikk Lagre menypunkter.

clip0007