Kundeportal

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Kundeportal

Kundeportal- support og støtte

 

Som kunde hos Landax har dere tilgang til et supportapparat.

Kundeportal er vårt sakssystem. Der har dere full oversikt over pågående og avsluttede saker. Dere kan se status på utviklingssaker, og planlagt utvikling.

Når dere rapporterer inn en supportsak, en ordre eller et forbedringsforslag, går den til de forskjellige teamene i Landax. Deres kontaktperson hos oss får varsel om at dere har opprettet en sak, og vil være informert som hva som foregår.

Når en supportsak åpnes, får dere beskjed om svar på denne via e-post. Denne e-posten kan ikke svares på, dere går inn i kundeportal for å svare på saken og se eventuelle endringer og vedlegg.

Som et alternativ kan dere ringe til oss. Dere kan ringe rett til deres kontaktperson, eller til hovednummeret.

Dersom dere opplever at svarene som gis ikke er tilstrekkelige, så kan dere ta kontakt med avdelingsleder for kundestøtte.

 

Definisjoner:

Supportsaker er spørsmål angående bruk av systemet, og vil bli besvart kostnadsfritt. Undersøk brukerveiledningen før du legger inn ditt spørsmål. Faglige spørsmål omfattes ikke av denne tjenesten.        

 

Ordre er oppdrag som inneholder utvikling, tilpasning eller faglig bistand. Det vil bli gjort en avtale om fakturering av oppdraget.        

 

Forbedringsforslag er forslag til forbedringer i systemet. Sakene er ikke å regne som en ordre, men utviklerne vil registrere den og se på mulighetene.        

 

Tekniske feil er faktiske feil i systemet.

 

Funksjoner i kundeportal:

 

Registrering av saker:

Når du er pålogget Landax, vil du i høyre hjørnet finne det som har med deg å gjøre. Her finner du snarveier for å registrere saker, og du kan også komme til brukerveiledningen herfra.

clip0135

 

Våre saker

 

Her vil alle deres saker være tilgjengelige. Her kan dere registrere saker, kommentere på eksisterende, og se status på åpne saker.clip0136

 

Åpner vi en sak, vil man kunne se hvilke utviklingssaker som er knyttet til denne, og se status på den:

clip0137

 

Utvikling:

Under utvikling vil dere kunne se alle lanserte saker, og saker som er planlagte. Hvis dere her finner noe som er viktig for dere, ta kontakt!

clip0138

 

 

 

Nedlastning

Her vil dere kunne finne dokumenter relevante for nedlastning.

clip0139