Navigation:  Moduler > Utstyr og FDV > Utstyr >

Dokumenter

Last opp bilder, garantibevis og andre relevante dokumenter som har en tilknytning til utstyret.

EquipmentDocuments

Ved å klikke på "Opprett nytt dokument", vil du få mulighet til å velge en fil fra datamaskinen. Dokumentet vil ikke bli lagret i dokumentbiblioteket. Du kan også legge inn referanser til  dokumentbiblioteket med knappen "Koble til dokumenter fra dokumentbiblioteket".

Legg merke til at man kan markere bilder som hovedbilde. Hovedbildet blir vist på skjemaet for utstyret.