Opprette dokument basert på mal

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Moduler > Dokumenter > Dokumentmaler >

Opprette dokument basert på mal

Når du skal opprette et nytt dokument fra en mal, så skal du gå til den mappen du ønsker dokumentet skal være i, og benytte knappen «Opprett fra mal» som ligger ved siden av «Last opp et dokument». Hvis det ikke finnes maler i dokumentbiblioteket, vil denne knappen ikke være synlig. Se Opprette dokumentmaler for informasjon om hvordan maler opprettes.

clip0026

Ved klikk på knappen, får man mulighet til å velge hvilket dokument man skal bruke, og kan deretter trykke på den grønne knappen for å fortsette.

clip0029

Dokumentet opprettes umiddelbart, og man blir ført til dokumentskjema, hvor du får en melding om at du har opprettet et nytt dokument. Dokumentet heter foreløpig det samme som malen, og bør derfor få et nytt navn og beskrivelse. Se Skifte navn på filer for mer informasjon om filnavnbytte.

Annen informasjon:

Dokumentet får en indikasjon på hvilken mal det er opprettet fra under fanen relasjoner. Her kommer også andre relasjoner til dette dokumentet opp, og du kan relatere dokumentet til andre dokumenter. Se Relasjoner for mere informasjon.

clip0030